Färgsortera kläderna i regnbågsfärger

Färgsortera kläderna i regnbågsfärger

2016-04-19 favoritfärger garderoben kläder 0
Färgsortera i regnbågens alla starka och klara färger. På så sätt hittar du lätt din outfit för dagen som matchar humöret och tillfället.

Färgsortera i regnbågens alla starka och klara färger. På så sätt hittar du lätt din outfit för dagen som matchar humöret och tillfället.

Färgsortera mina kläder i regnbågsfärger är en modell som har fungerat jättebra mig. Det har faktiskt varit räddningen för mig många gånger.

Färgsortera i regnbågens alla pastellfärger. På så sätt kan du lätt hitta din outfit som matchar både humör och tillfälle i garderoben.

Om du liksom jag, har lite svårt att hålla dig till en eller kanske två favoritfärger, så kan ett sådant här sätt att färgsortera i garderoben komma till din undsättning nu och då också. Känner du igen det här? Du hänger fram kläderna som du tror blir bra till kursdagen, kompisträffen eller resdagen på garderobsdörren kvällen innan. Skönt, tänker du…nu var det avklarat och jag kan ta det lugnt imorgon på morgonen när jag slipper välja kläder strax innan jag ska åka iväg. Slippa rusa med andan i halsen för en gångs skull. Åh, va skönt!

Framhängda kläder dagen innan tillfället för att kunna känna lugnet på morgonen.

Färgsortera dina kläder efter ditt humör är ett sätt att skapa sin outfit.

Och, vad händer? Jo, jag känner att kläderna jag tog fram igår eller förra veckan inte passar idag! Grejen är den att jag vill ha kläder som matchar hur jag känner mig just DEN DAGEN. Och det gäller både färger och stil, jättebesvärligt och otroligt opraktiskt! Men detta är jag…

För mig är det inte ens att tänka på att de kläder som jag har hängt fram kvällen innan skulle vara de kläder som jag tar på mig nästa morgon. Nänä, de gånger som jag ändå har trott på att det ska fungera så har det slutat med en racerprovning – oftast i sista sekunden. Bara för att något har känts helt fel den dagen.

Racerprovning för att färgsortera efter dagens humör.

För säkert 20 år sedan såg jag ett inslag på TV där någon intervjuade Elton John. Han blev tillfrågad om hur det kom sig att han använde så många underliga glasögon. Minns du också hans stil- och färgsorterade glasögon?

Han berättade då i intervjun att han redan som mycket ung pojke hade haft behov av superstarka glasögon. Han hatade tidigt sin dåliga syn och sina glasögon mer än allt annat elände i världen. Han berättade vidare att flera av hans skolkamrater mobbade honom för att han hade glasögon också. Som vi vet så blev han senare i livet blev rikligt belönad som känd sångare och artist. Rik som ett troll började han samla på sig roliga och färgsorterade glasögon. Han bytte glasögon efter tillfälle, humör och hur de passade till hans andra ofta rätt så färggranna och mönstrade kläder. Han sa så här: – Jag gör mig själv glad genom att använda de där många gånger extrema och busiga glasögonen. Han kompenserade också sig själv för all den mobbing som han fick utstå när han var grabb.

I dagsläget har jag samlat på mig läsglasögon som är färgsorterade efter regnbågen, men de är billiga jämfört med hans kan jag säga. 🙂

Färgsortera din läsglasögon så får du möjlighet till ännu mer matchningar i din outfit.

Elton Johns kreativa sätt att hantera sin sorg över sin enormt dåliga syn och hans känsla för att skapa glädje till sig själv genom att ha färgsorterade glasögon inspirerade mig mycket i mitt tänkande med mina egna kläder. Hans ord tillsammans med vetskapen om hur viktig färgernas påverkan på oss alla är gjorde att jag bestämde mig på nittio-talet för att börja samla på kläder i regnbågens alla färger. Så småningom har jag börjat få ihop så pass många färger att jag har kunnat färgsortera i min garderob. Så här blev resultatet av min racerprovning denna gång. En mer kvinnlig och romantisk stil i min outfit än jag hade planerat kvällen innan faktiskt. Där ser man…

Dagens outfit inget problem när jag har färgsorterat min garderob. Jag klarar en racerprovning och hittar en matchning av humöret för dagen.

När jag satt igång med detta så hade jag en hel del kläder i olika färger eftersom jag redan hade haft växlande favoritfärger, som jag redan har berättat om tidigare. Det första som jag då gjorde var att börja färgsortera ibland kläder jag redan hade. Därefter noterade jag i ett litet häfte vilka färger som fattades i respektive klädesplagg. Det lilla häftet fick så följa med ut i affärerna där jag höll utkik i flera år framåt efter de saknade plaggen i min iver att färgsortera. Detta var rätt länge sedan jag gjorde färgsorteringen så idag har jag bara kvar lite grann av den unika samlingen. Detta beror förståss på att jag har inte längre samma dagliga behov av jobbkläder för nu arbetar jag hemma med mitt företag. Idag ägnar jag mig åt att förmedla mina kunskaper och erfarenheter till er som längtar efter att förverkliga era klädstilsdrömmar!

Färgsortera dina kläder med starka regnbågsfärger så hittar du lätt dagens outfit i garderoben

Färgsortera dina pastellfärger efter regnbågen så hittar du lätt dagens outfit efter humör även om du måste racerprova i sista sekunden.

Hur gör du för att hantera dina behov gällande färger, stilar och kläder?

Skriv en rad i kommentarerna och berätta om dina drömmar angående kläder.

¤¤¤¤¤

Lena

 

 

 

 

Dela gärna! Det kanske är någon annan som också får glädje av att läsa detta?
error

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

47Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

error

Gillade du det du läste? Dela gärna vidare!